Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Fortrydelsesret Vis som: ListeGitter

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag ordren modtages. Behandling af returvarer tager omkring 14 dage.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. Ved returnering oplys da venligst reg.- og kontonummer samt ordrenummer.

Husk, at du selv er ansvarlig for at bevise, at du har sendt varen retur til os, hvorfor vi anbefaler, at du sender som pakke eller rekommanderet brev, så du har mulighed for at spore din forsendelse. - Og husk at gemme kvittering.

Varen skal altid returneres i original emballage, i nystand og være gensælgelig. 

Udpakkede forhæng er ikke gensælgelige, da de ikke kan pakkes forsvarligt ned i emballage og sælges som nyt. Vær derfor opmærksom på, at du kun kan returnere forhæng, hvis emballagen ikke har været brudt.

I tilfælde af, at der er en værdiforringelse af returvaren vil der kun finde en delvis refusion sted. Eksempelvis manglende emballage, brudt eller itu emballage, permanente og synlige mærker på varen m.v. Forbrugeren hæfter selv for en evt. værdiforringelse, som skyldes testning ud over, hvad man ville gøre i en fysisk butik. Hvis der ikke kan opnås enighed om delvis refusion, og forbrugeren ønsker varen gensendt, er det forbrugeren selv, der står for gensendelsesomkostninger.
Returformular

Perleforhæng.dk - Nordre Frihavnsgade 88 - 2100 København Ø - Telefon +45 31192219 - E-mail con_dk@yahoo.dk -
CVR 26031540
danish (denmark)perleforhæng
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortDinersEuroCard / MasterCardMaestroVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside